tisdag 29 mars 2011

Tisdagsinspiration på mitt vis till fabriken, Ralph Lauren tapeter i stjärnglans

Jag bara dog när jag satt och surfade runt på paisleymönstrade tapeter till mitt sovrum. Jag vill ha det där, lite mörka...










tisdag 22 mars 2011

Tisdagstema, kristallkonst




<3 J

Tisdagsinspiration

Jag har fyndat! Myrorna(som inte ligger i Sthlm) är sjukt bra! Jag fyndade ett gammalt kristallcigarrfat till min kärlek. Han blev glad.




<3 J

onsdag 16 mars 2011

Tisdagsinspiration



Jag lägger upp denna bild från sköna hem. Även fast dem har blivit väldigt vanliga så älskar jag dessa boktapeter. Det är dem snyggaste bokhyllorna som finns;)

måndag 14 mars 2011

Söndagsbilden




Elektronik kan vara snygg!!




Sedan lite inspiration från NKs skyltfönster, otroligt häftigt...


<3 J

onsdag 9 mars 2011

Tisdagstema, golv

Här får ni mer en inspirationsbild på min tillfälliga tvlösning som jag och min sambo fixade idag! Ni kan glimta mitt UNDERBARA nylagda kährsgolv.. Det är mörkt, nästan svart och det är det finaste golvet jag vet. Bättre bilder kommer;)



<3 J

söndag 6 mars 2011

Söndagsbilden, kökskakel




Det här är mitt nya kökskakel, jag har velat såå mycket men sen tänkte jag att det är tråkigt med bara vitt och man blir glad av lite vackra färgklickar!

Mitt budskap med min inspirationsbild: våga färg och våga vara lite unik;)

Kaklet kommer från kakeldax och heter lollipop orange, 715 kr kvm, rea 30%!

<3 J

onsdag 2 mars 2011

Tisdagstema - Walkin Closet

Varje flickas dröm! En walkin closet, eller walkinG closet som jag råkade skriva först. Sen tänkte jag vadå en "gående garderob"?! Jag har faktiskt en walking closet som ligger mellan kök/vardagsrum och toalett. Någon dag ska den visas upp här men ena hyllan råkade lossna efter festligheterna i fredags och det är stökigt. Det är nästan nackdelen med en walking closet, att man har ett HELT rum att slänga sina kläder i... men det ska bli bättre. Jag ska ju dessutom fixa till den någon dag så att den ser lite lyxigare ut dessutom. Ni ska få se. Det som jag tycker gör en walking closet ser lyxig ut är materialet, alltså trälådor, träskåp, ja vackra material. Det ser så mycket mer gediget ut än en stråback... Här är min inspiration....






Dova färger, mysigt och cleant
Självklart vill man även ha den obligatoriksa "måla tånaglarna puffen" i mitten av garderoben<3